Силата , която влагаш по време на тренировка и силата която влагаш да се справиш с живота могат
да изградят един много силен характер!
А. Шварценегер

За нас

Направете лятото на Вашето дете незабравимо! Чрез Детска спорта академия то ще усети магията на спорта!


ЗАБАВЛЯВАМЕ СЕ ДОКАТО СПОРТУВАМЕ!

Мисия

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, КАКВО ЩЕ ПРАВИ ДЕТЕТО ВИ ТОВА ЛЯТОТО?
По време на лятната ваканция сте изправени пред една голяма грижа, а именно ангажираността на децата. Къде са, с кого са и какво правят?! Нека Ви помогнем и през лятото! Детска спортна академия е най-доброто за забавлението и здравето на децата!


ЗА АКАДЕМИЯТА:


Това е проект, създаден през 2012 г., който си поставя за цел да предложи целодневни занимания със спорт и игри за лятната ваканция на деца от 5 до 14 г. Детска спортна академия е място, където всяко момче и момиче ще усети магията на спортуването и радостта от пълноценното общуване в свободното време!

В нея малчуганите се запознават с основите на футбола, тениса, баскетбола, волейбола,леката атлетика,бокса, голфа, катеренето, художествената гимнастика, денс аеробиката и скуоша. Всички занимания се провеждат на едно от най-приятните места в столицата - базата на НСА „Васил Левски”. В програмата са включени походи на Витоша и посещение на басейн. Заниманията се водят от професионални треньори и аниматори, а използваната методика е съобразена с възрастовата група на децата.

В Детската спортна академия малчуганите подобряват социалните си контакти, общувайки и играейки с деца на тяхната възраст. Основната ни задача е удовлетвореността на децата, затова голяма част от обучението е свързано със забавление. 

Академията има собствен лицензиран транспорт, който е на разположение на децата от всички райони на града. Осигуреното дневно меню е съобразено с правилното хранене. Участниците са в Академията от 8 до 18:30 часа. Денят им е изпълнен с игри и забавления, а родителите знаят, че децата им се занимават с нещо интересно, приятно и полезно.

ДНЕВЕН ГРАФИК


08:00 - 09:45 ч. Прием на децата. 
10:00 - 11:00 ч. Тренировка по основен спорт - избира се от : футбол, тенис, голф, катерене, гимнастика, фехтовка ,лека атлетика,бокс,баскетбол, волейбол и денс аеробика. 
11:15 - 11:45 ч. Занимания с аниматорите и треньорите навън, каране на велосипеди, ролери, състезания,веселия кът - джаги, въздушен хокей, батути. 
12:00 - 13:00 ч. Топъл обяд. 
13:00 - 14:00 ч. Почивка – занимателни игри с аниматори. 
14:00 - 15:30 ч. Втори спорт или мероприятие. 
16:00 - 16:30 ч. Следобедна закуска. 
16:30 - 18:30 ч. В очакване на родителите.

Blog Image
ЦЕНИ И ЗАПИСВАНИЯ

 

 

Дневна такса35 лв. 
Седмична такса135 лв.(5 поредни посещения)
Месечна такса460 лв. (20 поредни посещения)
Таксата включва цялостна програма, топъл обяд и междинно хранене. 

ДОПЪЛНИТЕЛНО
Транспорт                  35лв. / седмично

Виж повече